woensdag 1 april 2015

Webshop voor de babyshower

Babyshower moment, a new kid was born


Begin 2013 kregen we het idee om een webshop te starten in babyshower artikelen onder de naam www.babyshowermoment.nl Uiteraard hadden we wat marktonderzoek gedaan en we kwamen er eigenlijk achter dat veel babyshower webshops amerikaanse producten doorverkoopt. Deze zijn niet op de NL taal en cultuur geschoeid. Spelletjes behorend bij de babyshower zijn bijv. in het engels en eventuele celebs die genoemd worden bij raadspelletjes zijn zonder uitzondering Amerikaans. Weinig lol mee te beleven dus. Wij hebben vervolgens nieuwe lijnen ontwikkeld gebaseerd op allerlei typen zwangere dames. Daarnaast hebben we Nederlandse spelletjes gemaakt en produkten bedacht die gebaseerd zijn op onze NL cultuur. Denk hierbij aan gepersonaliseerde bonbons, taarten etc. Omdat wij vonden dat de website niet alleen een webshop moest zijn, maar ook kennis moest geven over het opkomende fenomeen babyshower, hebben we ook een hele sectie met babyshower tips ontwikkeld om raad te geven bij de organisatie van de babyshower.

De site is, ons inziens, een welkome aanvulling voor alle dozenschuivers die amerikaanse producten verkopen. We hebben verschillende vriendinnenboekjes ontwikkeld die uiteraard in het Nederlands geschreven zijn. Ook zagen we dat er behoeftes is aan een plek waar goede locaties geboekt kunnen worden. Hiervoor hebben we samenwerkingsverbanden met de juiste locaties. Hierbij is het goed om te weten dat er mooie combinatiepakketten te krijgen zijn die zowel het boeken van een mooie ruimte betreffen als het pakket om deze ruimte te versieren. Denk hierbij aan wimpellijnen, ballonnen, bordjes, gepersonaliseerd banners etc etc.

Onze producten gaan inmiddels naar alle NL-talige locaties zoals Belgie en de ABC eilanden. De babyshower is ondertussen een ingeburgerd fenomeen. Wij denken ondertussen al weer na over nieuwe mooie momenten in het leven. Binnenkort meer over onze nieuwe initiatieven .

Babyshower, een unieke verrassing voor de aanstaande mama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten