zondag 11 oktober 2015

Lifestyle by Dare to Design

Dare to Design into the fashion en lifestyle

Onze clientele is de laatste uitgebreid met hele leuke webshops die gespecialiseerd zijn in diverse items. Dit zijn zulke leuke winkels dat we het waard vonden om ze met onze lezers te delen.

De Manchetknopenwinkel.nl

Zo leveren wij onze diensten aan demanchetknopenwinkel.nl Een hele leuke webwinkel met een specialisatie in, je raad het al, manchetknopen. Buiten het feit dat ze daar een ongelofelijk uitgebreid assortiment uit voorraad kunnen leveren, kunnen zij ook de manchetknopen op maat van harte aanbevelen. Een dikke aanrader voor de kerst, want daarmee heb je een uniek cadeau voor jouw vader of partner.
manchetknopen van de manchetknopenwinkel

La Folie - bodyfashion

Een andere aanrader voor sinterklaas en de kerst is de stijlvolle lingerwinkel La Folie. Naast badmode leveren zij lingerie van een aantal A-merken zoals Chantelle, Passionata, Femilet, Implicit en Lingadore. Omdat La Folie een winkel heeft in Rotterdam, kun je de producten daar ook passen of retourneren.
Lingerie van Femilet

Klooster Design

Ook Klooster Design is zo'n pareltje die wij graag als onze clientele mogen rekenen. Zij zijn gespecialiseerd in prachtige woonaccessiores. Buiten de accessoires van een aantal grote namen, hebben zij ook zelf ontworpen creaties. En die zijn de moeite waard om even te bekijken. Klooster Design is ook een leuk dagje uit want het is gevestigd in een prachtige kerk in het pittoreske Noordwijk aan Zee. Deze is overigens ook te boeken voor evenementen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten